Nieuws


8 november 2021 - Brilliant Group B.V. wordt hoofdsponsor van de ijsbaan in Duiven

Met heel veel trots kunnen wij melden dat wij een hoofdsponsor hebben gevonden. Komend jaar zal de ijsbaan de naam 'Brilliant IJsbaan Duiven' dragen! 
Het Duivens MKB familiebedrijf Brilliant Group B.V. is opgericht in 2005 en telt nu circa 60 medewerkers. Brilliant is actief in de levensmiddelenindustrie als partner in hygiëne en veiligheid. De experts van Brilliant bieden totaaloplossingen voor voedsel en dranken producerende en verwerkende bedrijven met een specialistisch totaalpakket aan producten en diensten.

“Als onderneming hebben wij onze maatschappelijke betrokkenheid altijd hoog in het vaandel. Het feit dat de jeugd in de Liemers en omstreken wordt gemotiveerd om te sporten, te schaatsen en samen te genieten alsmede de doelstelling vanuit de Stichting Winterevenementen Duiven om de minima in Duiven jaarlijks te verrassen met een kerstpakket zijn de redenen dat wij als hoofdsponsor zijn toegetreden.“ aldus directeur Marc Rosendahl van de Brilliant Group BV.

Wij danken Marc en Ellis Rosendahl voor dit vertrouwen en gaan er voor de 15e keer een extra mooi evenement van maken!15 oktober 2021 - Kunstwerk 'de Poort van Duiven' in de maak!

Het avontuur begon allemaal met een idee van Maarten van der Geest. Niet wetend wat er zou komen. Kinderen van de basisscholen gingen driftig aan het tekenen wat nou typisch bij Duiven hoort. Een enorme berg tekeningen verder....werd 1 ding... Lees verder

De hoofdsponsor, hoofdpartners en curlingpartner van deze editie van IJsbaan Duiven zijn: