Gaba IJsbaan Duiven IJsbaan Duiven

Welling Catering Horecapaviljoen

Vanuit het verwamde horecapaviljoen kunt u volop genieten van de schaatspret!  Gaat u comfortabel zitten op een van onze luxe loungebanken of schaart u rondom een van de vele statafels, voor een goed zicht op de ijsbaan afspeelt! 

We zijn blij dat Welling Catering zich in 2016 als naamgever aan ons paviljoen heeft willen verbinden. Welling Catering ondersteunt ons met mankracht, en met hun horecakennis. We kunnen u dit jaar een nog uitgebreider assortiment bieden zowel in de bar als vanuit de keuken. Samen maken we er een fantastisch seizoen van! 

Ook als u niet komt schaatsen is het horecapaviljoen een fijne uitvalsbasis om op te warmen, vrienden te ontmoeten of domweg even een kijkje te nemen bij de vrolijke drukte van de ijsbaan. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wij schenken alcoholische (18+) en non-alcoholische dranken. Natuurlijk hebben wij ook warme Glühwein en (warme) chocomelk. Chips, koek en snoepgoed staat klaar achter de bar. Voor de steviger trek serveren wij diverse soorten snacks. De bar is de hele dag geopend.


 
De hoofdpartners van deze editie van de Gaba IJsbaan in Duiven zijn: