Gaba IJsbaan Duiven IJsbaan Duiven
Bestel Schaatspas

Tarieven ijsbaan

Tarief schaatsbaan
De toegangsprijs bedraagt € 3,- voor een uur schaatsen. Ieder heel uur vindt de wisseling van de schaatsers plaats. U kunt ook tussendoor het ijs op, alleen betaalt u dan hetzelfde tarief voor een gebroken uur.

Prijs schaatshuur
Op de ijsbaan kunt u terecht met eigen schaatsen of u kunt naast de kassa schaatsen huren voor € 2,- per uur. Wij beschikken over hockeyschaatsen in alle maten en voor de allerkleinste zijn er schaatsen met dubbele ijzers die onder de schoenen worden vastgemaakt. Als u of uw kind weinig schaatservaring heeft, kunt u een van de handige schaatshulpen gebruiken.

Uit veiligheidsoverwegingen is het dragen van noren niet toegestaan! 

Abonnementen
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een abonnement te kopen waarmee je gedurende de gehele ijsbaanperiode onbeperkt de schaatsbaan op kunt. De schaatsabonnementen zijn alleen te bestellen via deze site. Abonnementen worden uitgereikt op de ijsbaan of voor de opening op gezette tijden in de Ogtent. Meer informatie hierover in de bevestigingsmail na aankoop.

De prijs voor een schaatsabonnement bedraagt € 30,-. Indien u ook schaatsen nodig heeft, betaalt u € 45,- incl schaatshuur.
De hoofdpartners van deze editie van de Gaba IJsbaan in Duiven zijn: