Ook sponsor in 2021

Betrokken en maatschappelijk ondernemen 
Voor ondernemers in de Liemers is de IJsbaan Duiven dé plek om sociale betrokkenheid te tonen, te netwerken en (zakelijke) relaties op te doen of uit te bouwen. De curlingcompetitie speelt hierbij een belangrijke rol en is uitgegroeid tot een happening waarvoor wekelijks 500 spelers naar de ijsbaan komen. 
Maar de impact van het evenement gaat veel verder. In de Liemers is de naamsbekendheid 90%, en door de samenwerking met ondermeer de KNSB heeft de ijsbaan ook landelijk naam gekregen. De jeugd leert het schaatsen op de IJsbaan Duiven.

Met onze partners en al het publiek, bereiken wij ons doel. Een steuntje in de rug voor de gezinnen in deze woon- en werkomgeving die het hard kunnen gebruiken. Ondersteun Stichting Winterevenementen Duiven en het goede doel en lever een bijdrage aan het realiseren van de IJsbaan Duiven. 

Wilt u meer weten over de sponsorpakketten die we aanbieden? Klik dan hier voor onze sponsorflyer! Vanaf € 300,- doet u al mee en kan u, namens uw bedrijf, met 1 team gratis deelnemen aan de curlingcompetitie!

Bent u een snelle beslisser, meld u dan hier aan!
 

 
Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag met uw keuze of andere sponsorwensen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!